2015

Glöggträff i klubbhuset 5/12
Med högt vatten och frisk vind i hamnen en gemytlig träff i klubblokalen. Det kom ca 20 medlemmar och denna kulna decemberlördag var det käckt att kunna gå inomhus! Klas & Vera hade fixat julfint med pepparkakor, glögg och tillbehör, tack för det! Styrelsen fick in ett flertal förslag på användningsområden för lokalen.

2 arbetsdagar med luftanläggningen 31/10 och 7/11
Höstens 2 sista arbetsdagar vigdes i huvudsak åt luftanläggningen, som i princip blev redo för vintern. Några justeringar återstår. Patrik E (lyckades komma med på 5 av 6 bilder!) som höll i trådarna jobbade första lörda’n tillsammans med Niklas H och Fredrik T och den andra med Marcus G, Phil B, Lasse J och Mikael A. För att arbetet ska flyta (!) bra måste man ha seriöst fika! 🙂 Till slut kom även sjösättningsrampen upp, den väger sina nådiga kilon…

Arbetsdag 10/10
Höstens första arbetsdag blev mycket lyckad! Carl-Henrik, Bertil, Bengt, Tina & Patrik jobbade i klubblokalen under ledning av Lars J. Resultatet blev många målade väggar och en förnyad tröskel under porten ut mot vattnet! Och en god fika mitt i!

Arbete i klubbhuset under sommaren
Under sommaren har det gjorts en hel del arbeten i klubbhuset av olika medlemmar, med målet att få den färdig även invändigt. Här finns bilder från tre av dessa dagar. Rejäl förändring blev det!

Isolering av söderväggen 15/5
Nu är väggen mot söder i klubblokalen isolerad och klar! Ulf S och Ulf K har reglat och Per har isolerat, plastat och skruvat upp skivor.

Arbetsdag 11/4
Fina bilder från en lyckad arbetsdag söndagen efter påsk. Isättningsbryggan fick bättre flytkraft, flottörer målades, staket sattes upp och buskarna ansades rejält.

Arbetsdag 7/3
Årets första arbetsdag. Några bilder från ”frisk” men trevlig lördag i hamnen. Delar av luftanläggningen demonterades. Vi tror inte på is nu… Och så grävdes det för kablar till den nya vägbommen.