2020

Arbetsdag 7/11
Årets sista arbetsdag, med bl a förberedelser inför vintern. Sjösättningsbryggan kom upp på land, så även pirens badstege och föreningens eka. Luftanläggningen som skyddar bryggorna mot isen i vinter monterades och testades. Skärmtaget på klubbhuset som ska skydda dörrarna på sjösidan blev i princip helt klart. Idag var det Thomas, Maria, Bengt, Clas och Lars som jobbade under Magnus ledning. Nu är hamnen redo för vintern!

Arbetsdag 26/9
Det var Marcus, Jonas, Bertil, Pontus och Anders som jobbade. Vi behöver ett skärmtak över porten mot havet på klubbhuset, och idag blev stommen till taket byggd! Och så formades och gjöts fundament till två kommande belysningsstolpar, vid 200- och 400-bryggorna. Reparation av en trasig bom påbörjades.

Reparation av elstolpar 25/9
Michael H och Per har arbetat med att reparera de fyra elstolparna vi har på piren och början på bryggorna. Väder och vind sliter en del och de har varit ur funktion ett tag. Men nu är de i trim igen!

Arbetsdag 19/9
Denna lördag var det ett magnifikt väder för arbete i hamnen! Jonas, Carina, Ulf, Mats, Martin och Mikael spolade bryggan vid piren, röjde sly och gjorde underhåll på 400-bryggan. Trevligt att titta ut över havet när man grillar!

Arbetsdag 29/8
Höstens första arbetsdag. Carina, Ylva, Martin, Patrik och Niklas servade badstegen, röjde sly, spolade bryggan utanför piren och städade kring klubbhuset.

Arbetsdag 11/7
Fredrik, Terese, Reine, Magnus, Birgitta och Niklas gjorde sommarstädning! De klippte häckar, trimmade gräs och vass och fixade till vägbommen.

Arbetsdag 18/4
Marcus, Peter, Toni, Mats, Peter och Niklas fortsatte med reparationen av bryggan vid piren, kompletterade träpalissaden på 400-bryggan, servade badstegen inför kommande bad.

Arbetsdag 7/3
Denna vindstilla vårlördag var det åter dags för arbetsdag. Lars, Tina, Patrik, Ulf, Per, Bengt och Mikael monterade den splitter nya sjösättningsbryggan. 400-bryggan som en gång till rubbats ur läge av vädrets makter sattes på plats igen. Reparationen av bryggan vid stålpalissaden påbörjades.

Arbetsdag 15/2 – Arbete efter stormskador
Söndagen den 9/2 och följande natt var det oväder med högt vattenstånd och hård vind. Bryggan vid stålpalissaden fick stora skador och 400-bryggan lyftes ur läge. Lördagen efter hade vi en arbetsdag för att hantera följderna av ovädret. Niklas, Clas, Magnus, Thomas, Mikael, Viktor och Per samlade upp virke som drivit iväg bort mot Vickan, återställde 400-bryggan och tog bort lösa delar på bryggan vid stålpalissaden.