2019

Julbadet 24/12
Äntligen dags för Julbadet 2019! Ett uppskattat inslag var sång och dragspel framfört av Catarina Reimertz. Därefter badade 20-25 glada själar! Gott och varmt i vattnet, 5 grader! Anders hade ordnat glögg, kaffe, pepparkakor och lussekatter i klubbhuset och det blev mycket trevligt!

Arbetsdag 20/10
Höstens fjärde arbetsdag. Ulf, Patrik, Anders, Lars och Mikael tog upp återstående bommar, gjorde underhåll på båtbottentvätten och luftanläggningen. Och så fikades det förstås! 🙂

Arbetsdag 31/8
Höstens första arbetsdag. Fredrik, Toni, Anette, Göran, Lars, Victor, Bengt och Mikael klippte sly, gräs och häckar. Den nya sjösättningsbryggan täcktes inför vintern och uppmärkningen av båtplatserna förbättrades. Det blev bara två fikabilder idag… Vad skiljer dem åt? 🙂

Vyer över hamnen 25/8
Några vackra vyer över hamnen tagna av Bertil Lindh morgonen den 25:e augusti. Tack för bilderna Bertil!

Arbetsdag 13/4
Vårens fjärde arbetsdagar. Jan, Ylva, Esko och Patrik målade vindskivor på klubbhuset, bottenmålade en av föreningens plastekor och förberedde bommar för svetsning.

Arbetsdag 23/3
Dax för vårens andra arbetsdag. Stig, Ulf, Lars och Mikael fick sjösättningsbryggan i vattnet, skrapade färg på klubbhuset, bytte flottör på en 7-metersbom och vände bommar.

Romprovning 26/1
Vi var 12 medlemmar & anhöriga som träffades 26/1 för att under ledning av Jerry Borgman utforska rommens värld. Jerry delade med sig av sina fantastiska kunskaper, genom att berätta och låta oss smaka på olika sorter. Därefter serverades middag i karibisk stil. Stort tack till Jerry! Och stort tack även till Vera, Klas, Anette och Pelle som fixade denna roliga medlemsaktivitet!