2016

Julbadet 24/12
Det årliga Julbadet 2016 gick av stapeln kl. 11:00 på Julafton nere vid klubbhuset. I år var vi rekordmånga deltagare. Det var uppfriskande!

Golvläggning i klubbhuset 14/12
Ulf och Per har jobbat med att lägga matta och sätta golvlister i klubbhuset. Det blev fint!

Arbetsdag 5/11
Höstens sjunde och årets sista arbetsdag. Mikael, Bengt, Klas, Per, Lars J, Jonas, Patrik E, Patrik B, Birger, Björn, Fredrik, Sonit, Anders och Patrik hann med många arbeten. Luftanläggningen monterades inför vintern. Dörren monterades i nya byggnaden för filteranläggningen och det det röjdes buskar.

Arbetsdag 24/9
Höstens fjärde arbetsdag. Jonas, Ulf, Therese med dotter, Michael, Mats med son och Mikael körde avfall till tippen. På pumphuset sattes vindskivor, tjärpappen kom på och elinstallation pågick. Även full annan aktivitet i hamnen idag, både motionslöpare och båtupptagning som synes! 🙂

Arbetsdag 17/9
Denna lördag fortsatte arbetet med tillbyggnaden av pumphuset när Patrik, Lars, Bertil och Jonas jobbade vidare.

Byggarbete 27/8
Pumphuset byggs till så att vi får plats med den nya filteranläggningen för båtbottentvätten. Det blir mycket arbete, och nu vi kommit igång! Idag var det Jonas, Bengt, Lars, Ulf, Klas och Patrik som började sätta upp stommen.

Rödvinsprovning 9/4
Vi var 12 medlemmar och Martin ( Sommelier) som träffades den 9/4 för att botanisera i rödvinets grunder. Det blev en mycket lyckad tillställning både vad gäller kunskapsinhämtandet runt grunderna i vinsorterna samt en fantastisk buffé. Vera och Klas hade ordnat buffén och Per fixade arrangemanget. Tack för att ni fixade denna tillställning!

Arbetsdag 9/4
Vårens fjärde arbetsdag. Denna strålande lördag var det Birger, Jan, Jonas och Patrik som städade tång på piren, satte sjösättningsbryggan i vattnet och reparerade bryggan vid kranbilsplatsen.

Vitvinsprovning 27/2
Lördagen 27/2 hade vi vårens första medlemsaktivitet i form av en vitvinsprovning, under ledning av Martin Winberg från Munskänkarna i Kungsbacka. Det var 12 deltagare och kvällen blev mycket lyckad! Martin välkomnades av Per W och höll sedan en provning av 5 utvalda vita viner. Provningen avslutades med en god buffé, anpassad till vinerna! Tack till Per, Anette och övriga som fixade!