Återstående arbetsdagar

Uppdatering 230514

Vi räknar med att reparationen av piren blir klar under kommande vecka, och har därför planerat in ytterligare 2 arbetsdagar kommande lördagar, 20/5 och 27/5 och vi kör 9-13 som vanligt. Fokus blir helt och hållet på snickeri och att återställa pirens övertäckning i trä. Uppgiften innebär att det även kan en del tyngre lyft.

För generell info, se sidan Arbetsdagar – Allmänt.

Medlemmar med fast båtplats loggar in och bokar sitt deltagande via hemsidan på respektive arbetsdag, övriga bokar via  mail till admin@finnasandens-bf.se.

Vi hoppas på bra uppslutning, och som vanligt väntar trevligt fika!

===

Denna vår kommer vi att genomföra en reparation av piren genom att fortsätta monteringen av stålplåtar. Entreprenören är på plats med kran, flotte och arbetsbåt. Pålar och plåt ligger på hamnplan. Arbetet startar inom kort.

Detta innebär att vi behöver anpassa datumen för vårens arbetsdagar en del. Hittills har vi genom för tre arbetsdagar, men det kommer att bli åtminstone en till, kanske två?

Vi behöver dock invänta att arbetet på piren blir klart, innan vi kan bestämma datum för de återstående arbetsdagarna. Så fort vi har dessa datum kommer de att läggas upp på hemsidan så att man kan boka in sig. Vi återkommer då med en blänkare via mail.